Magazin/Sport
Zatvorena 40. Internacionalna turistička Una regata

Učesnici ovogodišnje jubilarne 40. Internacionalne turističke Una regate 15.07.2012. su vozili treću i posljednju etapu do Bosanske Krupe, gdje je upriličena i svečanost zatvaranja, te dodjela nagrada najuspješnijim učesnicima.


opširnije

Magazin/Sport
Sud proglasio Ušanovića i Kureša krivim

UsanovicKuresGeneralni sekretar Nogometnog saveza Bosne i Hercegovine Munib Ušanović i Miodrag Kureš, sekretar za finansije i marketing, proglašeni su krivima po tačkama optužnice za produženo krivično djelo porezne utaje i produženo krivično djelo zloupotrebe položaja ili ovlaštenja...
opširnije

Magazin/Sport
Kriminal u sportu

tiketU aferi oko namještanja utakmica, koja je otkrivena u Njemačkoj, spomenuta su i prva imena. Navodno je u Premijer ligi BiH lažirano osam susreta, a na spisku sumnjivih je i NK Travnik zbog jedne prijateljske utakmice, piše Deutsche Welle.
opširnije

Magazin/Sport
Belgija - BiH: 2 - 4 (video)

U belgijskom Genku na stadionu Cristal Arena odigrana je dugoočekivana kvalifikaciona utakmica između domaćina Belgije i bosanskohercegovačke odabrane nogometne vrste predvođene selektorom Miroslavom Blaževićem. Utakmica je završila pobjedom BiH,rezultat Belgija - BiH 2:4.


opširnije

Magazin/Sport
Federeru četvrti Laureus
FedererNajbolji teniser svijeta, Švicarac Roger Federer danas je u Sankt Peterburgu četvrti put zaredom dobio Laureus, nagradu za najveća sportska dostignuća. U ženskoj konkurenciji nagrađena je belgijska teniserka Justine Henin. Roger Federer je postao prvi sportaš koji je četiri puta zaredom dobio ovo priznanje.

opširnije

Magazin/Sport
Rukometna reprezentacija BiH u martu na turniru u Makedoniji
rukomet,lopta
Muška rukometna reprezentacija Bosne i Hercegovine u sklopu prve faze priprema za utakmice baraža protiv Mađarske za učešće na Svjetskom prvenstvu 2009. godine u Hrvatskoj, od 20. do 23. marta učestvovat će na međunarodnom turniru u Skoplju. Pored domaće selekcije Makedonije, na turniru će još učestvovati reprezentacije Srbije i Turske.
opširnije


 

(c) 2003-2006. Bosanska Kostajnica Online. All rights reserved.