Magazin/Muzika
Kaliopi, diva s dušom
kaliopi
Kaliopi Bukle još jednom je dokazala da je nesuđena pop kraljica Balkana. Makedonska pop diva izvela je muzički performans kojim je promovisala novi album „Želim ti reći" i vratila je sve fanove u vrijeme kad je njen hit „Rođeni" postajao dio svjetske pop istorije.

opširnije

Magazin/Muzika
"Te sakame site, Toše"
TPGodinu dana nakon njegova posljednjeg koncerta, na sinoć održanom humanitarnom koncertu koji je u čast tragično preminulom Toši Proeskom održan na gradskom stadionu u Skopju, okupilo se na tisuće njegovih obožavatelja.
opširnije

Magazin/Muzika
Fazla osvojio "BH Muzički Oskar"
Pjevač Fazla čiji je album "Zelena rijeka" proglašen najboljim pop albumom u BiH u 2007. godini, osvojio je muzičku nagradu "BH Muzički Oskar" koja će mu biti dodijeljena 7. februara u Tuzli.

opširnije

Magazin/Muzika
Laka nastupa u prvom polufinalu Eurosonga 2008

eurosong08Žrijebanjem koje je jučer održano u Beogradu poznato je koje će zemlje nastupati u prvoj, a koje u drugoj polufinalnoj večeri. Deset najboljih plasirat će se u finale koje će se održati 22. maja u Beogradu.
Naš predstavnik na ovogodišnjem Eurosongu Elvir Laković Laka nastupa sedmi u prvoj polufinalnoj večeri.
opširnije

Magazin/Muzika
'Halid Bešlić 08'
Beslic
Već u prvim danima 2008. godine, Hit Records svim ljubiteljima Halida Bešlića predstavlja glazbenu poslasticu - novi studijski album 'Halid Bešlić 08'! Nakon četverogodišnje pauze i albuma 'Prvi poljubac' s kojim je postigao velik uspjeh, Halid Bešlić je ponovno tu s deset novih pjesama na kojima je radila provjerena glazbena i autorska ekipa
opširnije

Magazin/Muzika
Doček Nove godine u Bosni i Hercegovini
Zabranjeno pušenje, Sandi Cenov, Irina Kapetanović, Žanamari Lalić i Melika Hadžić dočekat će Novu godinu sa Sarajlijama ispred Vječne vatre. Mostarce će na Španjolskom trgu zabavljati Esma Redžepova, Zoster i TBF, dok će u Banja Luci zvijezda novogodišnjeg dočeka biti Ljubiša Stojanović Luis.

opširnije


 

(c) 2003-2006. Bosanska Kostajnica Online. All rights reserved.