Verzija za printanje Bosanska Kostajnica/OK "AZRA" BK
Sami sebi grade prostoriju

Omladinski klub „Azra“ koji djeluje pri Medžlisu IZ Bosanska Kostajnica samo nakon dva mjeseca od svog osnivanja pristupio je realizaciji svojih zacrtanih ciljeva. Ovaj put radi se o uređenju potkrovlja mektebskih prostorija gdje se predviđa osposobljavanje nekih 150 m2 korisne površine koje bi bile namjenjene upravo njima.

AZRA_UCESNICI_PRVE_AKCIJE

S obzirom da je Medžlis IZ prije nekoliko godina dobio donaciju od strane Federalnog ministarstva za izbjeglice, a koja se odnosi na cjelokupni građevinski materijal, zbog nedostatka financijskih sredstava, a i zbog prioriteta izgradnje Azizija džamije, taj materijal je do sada stajao. Dogovoreno je da se svi članovi uključe u ralizaciju ovog projekta uz prisustvo samo jedne stručne osobe čije će troškove u skladu sa svojim mogućnostima finansirati sam Medžlis.

azra_akcija


S toga Omladinski klub „Azra“ zamoljava sve pojedince ili grupe koji bi željeli pomoći ovu akciju da svojim dobrovoljnim prilozima mogu to učiniti putem žiroračuna Medžlisa : 562007000131296 sa naznakom za Omladinski klub „Azra“.


OK_AZRA_BK


 

Tekst i fotografije:
Mesud Hrustić
Bosanska Kostajnica

 


(2.12.2009 16:58:00)    Verzija za printanje 

(c) 2003-2006. Bosanska Kostajnica Online. All rights reserved.