Bosanska Kostajnica/Firme
Namještaj i Stolarija: Enver & Haris Žigić
zigic
Dvanaest godina iskustva u proizvodnji i ugradnji stolarije i namještaja.

opširnije

Bosanska Kostajnica/Firme
FORESTA:Furnir za japanski namještaj
foresta
Kako se od male porodične radionice, radom i zalaganjem, može doći do perspektivnog preduzeća najbolje potvrđuju vlasnici drvoprerađivačke firme "Foresta" iz Kostajnice, Svetozar i Veljko Stanisavljević.


opširnije

Bosanska Kostajnica/Firme
Doo Eurotok i Famok - poslovna saradnja?
eurotok
Gospodin Radoslav Kolarov, vlasnik Doo Eurotok, uputio je pismo-poziv za poslovnu saradnju rukovodiocima Famoka iz Bosanske Kostajnice. Prenosimo pismo/poziv u cjelini:

opširnije

Bosanska Kostajnica/Firme
Famok
Fabrika ima dugu tradiciju u obradi metala. Osnovana je 1908. godine kao privatna kovacko-bravarska radionica za održavanje i proizvodnju rucnog poljoprivrednog alata, te metalne galanterije. Brzo prerasta u preduzece za proizvodnju zaprežnih poljorpivrednih sprava: plugova, drljaca, sijaca i kopaca.
opširnije

Bosanska Kostajnica/Firme
"Sana" medju vodecim izvoznicima
  U ukupnom izvozu BiH tekstilna industrija ucestvuje sa oko šest odsto. Od tekstilnih proizvoda u druge zemlje najviše plasiramo odjecu. U posmatranom periodu izvezli smo tu robu u vrijednosti od 87,6 miliona KM.Vodeci izvoznik tekstila iz BiH je "Borac" Travnik, a iza njega slijede "Kula" Gradacac, "Kvalitet" Bugojno, "Sana" S.Kostajnica, "Trevisana" Srebrenik, "Zina" Tuzla i "Ziko" Zavidovici.  
opširnije


 

(c) 2003-2006. Bosanska Kostajnica Online. All rights reserved.