Verzija za printanje Bosanska Kostajnica/Aktuelno u BK
Streetball turnir

U organizaciji košarkaškog kluba "Kostajnica" od 08. do 10. avgusta biće održan tradicionalni košarkaški streetball turnir – turnir u uličnoj košarci "Kostajnica 2012".

Organizatori očekuju učešće desetak ekipa iz Kostajnice i susjednih opština u seniorskoj konkurenciji i nekoliko ekipa u kadetskoj konkurenciji.

I ove godine biće održano takmičenje u šutiranju trojki, a pionirke i kadetkinje KK "Kostajnica" odigraće revijalne utakmice. Turinir počinje u 18.30 časova utakmicom između kadetskih ekipa.vijest:opština kostajnica


Da podsjetimo:
U okviru projekta "Jačanje lokalne samouprave" obnovljeno je košarkaško igralište Košarkaško igralište Osnovne škole "Petar Mećava" u Kostajnici. Obnovljene su konstrukcije koševa na vanjskom igralištu ove škole postavljanjem novih košarkaških tabli od kaljenog stakla i zglobnih obručeva. Ukupna vrijednost izvedenih radova iznosi 1.500 KM, od čega je 1.000 KM dalo "Njemačko društvo za međunarodnu saradnju - GIZ", koje je saradnik na Projektu, a ostatak KK "Kostajnica".
GIZ je njemačka vladina organizacija koja podržava održivi razvoj kroz različite aktivnosti širom svijeta. Projekat "Jačanja lokalne samouprave" u prvom redu se odnosi na pružanje tehničke pomoći lokalnim zajednicama u aktivnostima i projektima čiji će cilj biti međuopštinska saradnja, implementacija strategije razvoja i unapređenje kvaliteta života u 12 opština u BiH.
(8.08.2012 23:16:00)    Verzija za printanje 

(c) 2003-2006. Bosanska Kostajnica Online. All rights reserved.