Lokalna politika/Političke stranke
Saopštenje DNZ povodom 27. jula
Polazeći od činjenice da je jedna od najvećih i temeljnih Evropskih vrijednosti antifašizam i borba protiv svih oblika neslobode i ropstva, i da su narodi Bosne i Hercegovine, Srbi, Bošnjaci i Hrvati 27. jula 1941. godine podigli ustanak protiv do tada najvećeg zla u Evropi i priključili se antifašističkom pokretu, Opstinska organizacija Demokratske narodne zajednice BiH Kostajnica upućuje tim povodom iskrene čestitke svim borcima Narodnooslobodilačkog rata, njihovim potomcima i poštovaocima ovih svijetlih tradicija.

opširnije

Lokalna politika/Političke stranke
Saopštenje SDP-a BiH Kostajnica
Opštinska organizacija Socijaldemokratske partije BiH poziva aktuelnu opštinsku vlast da imajući u vidu sve težu ekonomsku situaciju ozbiljno pristupi sagledavanju ekonomskih i razvojnih pitanja i u tom kontekstu pristupi racionalnom trošenju javnih prihoda, smanjenju nepotrebne administracije, te obaveznoj finansijskoj konsolidaciji budžeta opštine i javnih preduzeća ''Komunalno'' i ''Radio Kostajnica''.
opširnije

Lokalna politika/Političke stranke
Drago Bundalo: Saopštenje SDS-a povodom realizacije KFW projekta
Bundalo Drago
Na sjednici Skupštine opštine Kostajnica, koja je održana 16. jula 2012, pored ostalih tačaka dnevnog reda, raspravljalo se o informaciji načelnika u vezi sa realizacijom KFW projekta na području naše opštine. Poslije ove rasprave postalo je sasvim jasno da aktuelno opštinsko rukovodstvo nije bilo u stanju da ozbiljno, stručno i pošteno realizuje tako značajan projekat te je u cilju ostvarenja ličnih interesa pojedinaca iz izvršne vlasti pribjegavalo raznim malverzacijama u toku realizacije projekta.
opširnije

Lokalna politika/Političke stranke
Bundalo: Načelnik Čolić bez podrške lokalnog parlamenta?
DragoBundalo
Bivši načelnik opštine Kostajnica Drago Bundalo izjavio je da bi novi načelnik Marko Čolić uskoro mogao ostati bez podrške lokalnog parlamenta, jer je većina stranaka koje su podržale izbor novog opštinskog rukovodstva blizu dogovora o formiranju nove skupštinske većine.
opširnije

Lokalna politika/Političke stranke
Najviše načelnika SNSD-u i SDA
lokalni izboriNa lokalnim izborima 2008. godine najviše načelničkih mjesta osvojio je SNSD, ukupno 35, dok je SDA dobila 33 načelnička mjesta, saopštili su jedan čas nakon ponoći iz Centralne izborne komisije BiH.
opširnije

Lokalna politika/Političke stranke
Atak na plakate Stranke za BiH!
zabih
Tajnica "Stranke za BiH,Opštinska organizacija Kostajnica" Dženana Ahmić poslala nam je sljedeću vijest:

"Neciviliziranost je i u ovoj predizbornoj kampanji pokazala svoje "lice".Jutros su u našoj B.Kostajnici osvanuli potrgani plakati Stranke za Bosnu i Hercegovinu.Plakati su potrgani sa 99% bandera, možda svega 2-3 plakata nisu uspjeli poderati."

opširnije


 

(c) 2003-2006. Bosanska Kostajnica Online. All rights reserved.