Lokalna politika/Vijesti
Izbori 2012: Dodjeljena mjesta u biračkim odborima

Opštinska izborna komisija Kostajnica obavila je danas, 10.08.2012., godine postupak dodjele mjesta političkim subjektima u biračkim odborima (žrijebanje) u svrhu imenovanja biračkih odbora za predstojeće lokalne izbore koji će se održati u oktobru 2012. godine.
opširnije

Lokalna politika/Vijesti
Lokalni izbori: Kandidatkinje za načelničke funkcije

Objavljene liste za lokalne izbore:

žene na prvim mjestima u desetak opština, među kojima je i Kostajnica....


opširnije


Lokalna politika/Političke stranke
Saopštenje DNZ povodom 27. jula
Polazeći od činjenice da je jedna od najvećih i temeljnih Evropskih vrijednosti antifašizam i borba protiv svih oblika neslobode i ropstva, i da su narodi Bosne i Hercegovine, Srbi, Bošnjaci i Hrvati 27. jula 1941. godine podigli ustanak protiv do tada najvećeg zla u Evropi i priključili se antifašističkom pokretu, Opstinska organizacija Demokratske narodne zajednice BiH Kostajnica upućuje tim povodom iskrene čestitke svim borcima Narodnooslobodilačkog rata, njihovim potomcima i poštovaocima ovih svijetlih tradicija.

opširnije

Lokalna politika/Političke stranke
Saopštenje SDP-a BiH Kostajnica
Opštinska organizacija Socijaldemokratske partije BiH poziva aktuelnu opštinsku vlast da imajući u vidu sve težu ekonomsku situaciju ozbiljno pristupi sagledavanju ekonomskih i razvojnih pitanja i u tom kontekstu pristupi racionalnom trošenju javnih prihoda, smanjenju nepotrebne administracije, te obaveznoj finansijskoj konsolidaciji budžeta opštine i javnih preduzeća ''Komunalno'' i ''Radio Kostajnica''.
opširnije

Lokalna politika/Političke stranke
Drago Bundalo: Saopštenje SDS-a povodom realizacije KFW projekta
Bundalo Drago
Na sjednici Skupštine opštine Kostajnica, koja je održana 16. jula 2012, pored ostalih tačaka dnevnog reda, raspravljalo se o informaciji načelnika u vezi sa realizacijom KFW projekta na području naše opštine. Poslije ove rasprave postalo je sasvim jasno da aktuelno opštinsko rukovodstvo nije bilo u stanju da ozbiljno, stručno i pošteno realizuje tako značajan projekat te je u cilju ostvarenja ličnih interesa pojedinaca iz izvršne vlasti pribjegavalo raznim malverzacijama u toku realizacije projekta.
opširnije

Lokalna politika/Vijesti
38. redovna sjednica Skupštine opštine Kostajnica

16.jula 2012. održana 38. redovna sjednica Skupštine opštine Kostajnica.


opširnije


 

(c) 2003-2006. Bosanska Kostajnica Online. All rights reserved.